Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, henüz çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın yahut acil hava vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binanın dâhilinden adiya hakikat nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi tavır takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. üste çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olur.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, sene içre gönül kaybına ne olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem Yangın Merdiveni Kapısı emanet hem de varlık kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve mal kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Genel amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan terk etmesi olan kapıların, Yangın Kapısı öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak hileır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yangın kapısı güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı özellikle yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan koca skorsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Strüktürda yangın çıkması halinde yalın ve tütün yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page